Bitcoin SV, Ontology, Zcash Prijs Analyse: 26 januari

Ethereum, ’s werelds grootste altcoin, mag dan een paar goede dagen hebben gehad op de prijsgrafieken, dit is niet het geval geweest voor de rest van de alts van de markt.

Terwijl ETH naar een nieuwe ATH steeg, bleven Bitcoin SV, Ontology en Zcash in waarde dalen. Dit was echter niet onverwacht, vooral omdat Bitcoin, de meest dominante cryptocurrency in de markt, zijwaarts bleef handelen, op het moment van schrijven.

Bitcoin SV [BSV]

Bitcoin SV, de cryptocurrency die op de 15e plaats staat in de grafieken van CoinMarketCap, daalde dramatisch na de prijsstijging van 63% in de tweede week van januari. BSV handelde op het moment van schrijven onder $174 en noteerde alleen al in de laatste week een waardedaling van meer dan 15%. Er moet echter worden opgemerkt dat het onwaarschijnlijk leek dat de cryptocurrency onder zijn steunniveau van de perstijd zou duiken.

Hetzelfde werd aangetoond door de technische indicatoren van Bitcoin Billionaire want terwijl de gestippelde markers van de Parabolic SAR ver boven de prijskaarsen stonden en bearishness suggereerden, bleef de Chaikin Money Flow stabiel boven nul ondanks de downtrend van de markt, een teken dat de instroom van kapitaal in de markt op niveau blijft.

Craig Wright van Bitcoin SV was onlangs in het nieuws nadat hij twee websites had aangeklaagd wegens schending van het auteursrecht.

Ontologie [ONT]

Zoals de meeste altcoins heeft ook Ontology de afgelopen maanden veel topsy-turvy beweging geregistreerd. Ondanks een reeks korte stijgingen, werden de grafieken ook onderbroken door een groot aantal scherpe prijsdalingen. Op het moment van schrijven noteerde ONT een van deze prijsdalingen, met een daling van de altcoin met meer dan 18,5%. Het bleef echter onzeker of Ontology in staat zou zijn om zijn prijsniveau rond de $0,58-markering vast te houden.

Terwijl de breedte van de Bollinger Bands stabiel bleef om enige mate van volatiliteit op de korte termijn aan te geven, bemiddelde de Relative Strength Index rond de neutrale zone, ondanks het feit dat deze naar het zuiden wees.

Jun Li van Ontology is een van de velen die geloven dat digitalisering onvermijdelijk is, waarbij de oprichter van de cryptocurrency verklaarde: „Alle soorten valuta of fiat zullen gedigitaliseerd of programmeerbaar worden,“ tijdens een recent interview.

Zcash [ZEC]

Zcash, een van de belangrijkste privacy-munten in de markt, net als Bitcoin SV en Ontology daarvoor, zag een scherpe waardepiek medio januari. Echter, net als deze altcoins, werd ook ZEC het slachtoffer van een neerwaartse trend, met een daling van de crypto met meer dan 16% op weekbasis, op het moment van schrijven. Terwijl ZEC verhandeld werd op een niveau dat ver verwijderd was van zijn steunniveau, leek het onwaarschijnlijk dat de crypto snel zijn lokale top zou doorbreken.

De daaropvolgende bearishness in de markt werd benadrukt door de technische indicatoren van de Zcash-markt, want terwijl de signaallijn ruim boven de MACD-lijn lag, flitste het histogram van de Awesome Oscillator rood, ondanks dat de beren hun momentum leken te verliezen.

De cryptocurrency haalde een paar weken geleden de krantenkoppen nadat werd aangekondigd dat Bittrex populaire privacy-munten zoals Monero, Zcash en Dash van de beurs zou halen.