Big Uptick i 1k BTC-adresser viser institusjoner som kjøpte dukkert; Goldman Sachs sier fortsatt bare 1% av institusjonelle penger

Til tross for den sunne tilbaketrekningen, kan mer korreksjon ikke utelukkes ennå, men $ 30 000 vil bli beskyttet fordi mange institusjonelle investorer kjøpte rundt dette nivået.

Bitcoin tar en pustepause og svever rundt $ 35.000 etter den dype tilbaketrekningen tidligere denne uken. Denne fortjenesten på en ATH på $ 42.000 ble forventet etter at Bitcoin samlet mer enn 1000% fra lavprisen i mars 2020.

„Det er tegn på at detaljistinvestorer tar overskudd,“ sa Ryan Rabaglia, OSLs globale handelssjef. „Økt volatilitet er ofte korrelert med en økning i deltakelse i detaljhandel.“

Markedet fokuserer spesielt på den amerikanske dollarindeksen akkurat nå, som har fått styrke, og svever for tiden rundt 90

„Vi tror en tilbakeføring er sunn,“ sa David Grider, digital strateg i Fundstrat Global Advisors. Ifølge ham indikerer den nylige prisaksjonen ikke at Bitcoin har toppet seg.

Imidlertid kan ytterligere tap ikke utelukkes heller, med gruvearbeidere som fortsetter å selge mens ingen betydelig stablecoin strømmer inn i bildet. Det er heller ikke sett utstrømninger fra Coinbase; faktisk flyter BTC til børser .

På bakgrunn av dette, „Vi kan ha andre dumping,“ sa Ki Young Ju, administrerende direktør i dataleverandøren CryptoQuant.

Likevel vil $ 30 000 være beskyttet, og i tilfelle en nedtur kan vi kanskje ikke gå under $ 28 000 fordi „det er mange institusjonelle investorer som kjøpte BTC på 30-32 000 nivå,“ la Young Ju til .

Disse institusjonene var faktisk i å kjøpe dyppene som kom på søndag og mandag. De store mengdene av BTC-holdere som kan sees på som en fullmektig for institusjonell adopsjon “økte betydelig” siden begynnelsen av 2021. Dette adressehoppet med minst 1000 BTC viser at denne institusjonelle adopsjonen er kommet for å bli.

Imidlertid, ifølge Goldman Sachs ‚Jeff Currie, er nivået på institusjonelle investeringer i markedet fortsatt veldig lite, selv om „markedet begynner å bli mer modent.“

„Nøkkelen til å skape en form for stabilitet i markedet er å se en økning i deltakelsen til institusjonelle investorer, og akkurat nå er de små,“ sa investeringsbankens leder for råvareforskning på CNBC. Han la til at investeringen i BTC er, „omtrent 1% av det er institusjonelle penger.“

Mens det for institusjoner er Bitcoin en sikring mot fiat-nedverdigelse og risiko for inflasjon, da det fremstår som en verdilager , er det for noen også en måte å fikse økonomisk urettferdighet på.

„For første gang i historien har vi en Plan B-opsjon til det nåværende finansielle systemet som har sett år med redlining, rasediskriminering og andre alvorlige handlinger fra detaljbanker til det svarte samfunnet,“ sa Isaiah Jackson, forfatter av „Bitcoin & Svarte Amerika. ”

Ifølge ham gir Bitcoin svarte mennesker en mulighet til å ikke bare flytte pengene sine, men også deres tankesett fordi verdens ledende digitale valuta er ukonfiskerbar og ikke har noen barriere for inngang.